Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

23ste Keuningcongres

14 juni 2007
Deelnemers van het Keuningscongres
Deelnemers van het Keuningscongres

23ste Keuningcongres

Op 14 juni verzorgde het HPC/V een zeer geslaagde 3D presentatie tijdens het 23ste Keuningcongres. Het thema was deze keer 'Energie in het landschap' en Harm Post, directeur van Groningen Seaports, lichtte aan de hand van een virtuele vlucht over de Eemshaven anno 2012, de bijdrage toe van verschillende bedrijven op en rond het haventerrein.

23e Keuningcongres: Energie in het landschap
 
Uit de aankondiging:

Een beter landschap door bio-energie?

Het klimaatprobleem liegt er niet om, maar bedreigingen kunnen ook kansen bieden. In Noord-Nederland hebben we dit vaker gezien en we zijn al veel vaker in staat geweest juist de bedreiging om te zetten in een nieuwe economie. Vandaag staan we weer voor zo'n opgave. Kunnen we de sprong maken?
Het Keuningcongres wil de nieuwe mogelijkheden verkennen en onderzoeken. Samen met u willen we aan de weet komen wat burgers en ondernemers beweegt, welke experimenten al lopen in onze regio en wat hun effecten zijn op de leefomgeving. Het congres zoekt naar verbeelding, perspectief en draagvlak. En het zoekt naar vernieuwend beleid, - lokaal, regionaal, nationaal en Europees.

Laatst gewijzigd:24 januari 2017 13:09

Meer nieuws