Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Presentatie in de tweede kamer

20 juni 2007
De hofvijver
De hofvijver
Op woensdag 20 juni heeft het HPC/V in Den Haag een presentatie verzorgt voor geinteresseerde leden van de tweede kamer. Het onderwerp van de bespreking was de energie voorziening in noord Nederland. Enkele belangrijke bedrijven op dit gebied lieten zien wat het noorden te bieden heeft. Voor Groningen Seaports deed de directeur Harm Post het woord. Het HPC/V liet met behulp van de mobiele 3D opstelling een virtuele rondvlucht zien van de vele activiteiten op energie gebied in de Eemshaven. Deze presentatie werd door de aanwezige kamerleden zeer positief beoordeeld, niet in de laatste plaats door het boeiende verhaal van Harm Post.
Laatst gewijzigd:28 oktober 2016 23:29
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....