Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Presentatie in de tweede kamer

20 juni 2007
De hofvijver
De hofvijver
Op woensdag 20 juni heeft het HPC/V in Den Haag een presentatie verzorgt voor geinteresseerde leden van de tweede kamer. Het onderwerp van de bespreking was de energie voorziening in noord Nederland. Enkele belangrijke bedrijven op dit gebied lieten zien wat het noorden te bieden heeft. Voor Groningen Seaports deed de directeur Harm Post het woord. Het HPC/V liet met behulp van de mobiele 3D opstelling een virtuele rondvlucht zien van de vele activiteiten op energie gebied in de Eemshaven. Deze presentatie werd door de aanwezige kamerleden zeer positief beoordeeld, niet in de laatste plaats door het boeiende verhaal van Harm Post.
Laatst gewijzigd:28 oktober 2016 23:29
printView this page in: English

Meer nieuws