Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Presentatie in de tweede kamer

20 juni 2007
De hofvijver
De hofvijver
Op woensdag 20 juni heeft het HPC/V in Den Haag een presentatie verzorgt voor geinteresseerde leden van de tweede kamer. Het onderwerp van de bespreking was de energie voorziening in noord Nederland. Enkele belangrijke bedrijven op dit gebied lieten zien wat het noorden te bieden heeft. Voor Groningen Seaports deed de directeur Harm Post het woord. Het HPC/V liet met behulp van de mobiele 3D opstelling een virtuele rondvlucht zien van de vele activiteiten op energie gebied in de Eemshaven. Deze presentatie werd door de aanwezige kamerleden zeer positief beoordeeld, niet in de laatste plaats door het boeiende verhaal van Harm Post.
Laatst gewijzigd:28 oktober 2016 23:29

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...