Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

3D-presentatie nieuwbouw Centrum voor Levenswetenschappen

19 februari 2007
Het Centrum voor Levenswetenschappen in 3D
Het Centrum voor Levenswetenschappen in 3D

Op 13 februari 2007 was het HPC/V aanwezig bij de startbijeenkomst van de bouw van het nieuwe Centrum voor Levenswetenschappen. Het HPC/V gaf een live 3D-presentatie met de mobiele 3D-opstelling, en gunde zo de toeschouwers alvast een virtueel kijkje in het nieuwe gebouw.

Meer over architectuurvisualisaties...

Laatst gewijzigd:21 januari 2017 09:21

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...