Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie Msc Elfahmi, 26 juni 2006 om 14.45 uur

01 juni 2006
Op maandag, 26 juni a.s. om 14.45 uur zal Msc. Elfahmi zijn proefschrift verdedigen in het Academiegebouw van de RuG. Titel proefschrift: Phytochemical and Biosynthetic Studies lof Lignans. With Focus on Indonesian Medicinal Plants.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:08
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 15 februari 2019

  Groningse ingenieurs studeren straks af in Drachten

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) start in het collegejaar 2019-2020 met een masteropleiding Mechanical Engineering; oftewel werktuigbouwkunde. Prof. dr. ir. Jacquelien Scherpen, voorzitter van het Groningen Engineering Center (GEC) noemde het eerder...

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 05 februari 2019

  Master's programme in Nanoscience assessed as excellent for the 3rd time

  The Top Master's programme in Nanoscience has been assessed by an international peer review committee, organized by QANU, and their report has now been published and confirmed by the NVAO (Accreditation Organisation of the Netherlands and Flanders)...