Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

HPC/V geeft 'wervelende' 3D-show voor 500 toeschouwers

03 februari 2005
Enkele toeschouwers, rechts achter beeldscherm: Frans van Hoesel (bril) en Martijn Kragtwijk (klik om te vergroten).
Enkele toeschouwers, rechts achter beeldscherm: Frans van Hoesel (bril) en Martijn Kragtwijk (klik om te vergroten).

Op 13 januari j.l. heeft het HPC/V op de nieuwjaarsreceptie van Groningen Seaports alle aanwezigen een kijkje in de toekomst gegeven. Onderwerp was de toekomstplannen voor de Eemshaven, één van de twee havenlocaties die beheerd worden door Groningen Seaports. Een 3D-model van de huidige situatie was aangevuld met geplande bebouwing en extra havenbekkens, waar real-time doorheen kon worden gevlogen.

Door middel van 3D-brillen konden de ca. 500 aanwezigen zien hoe de Eemshaven er over een aantal jaren uit kan gaan zien. Met Windows Media Player is een rondvlucht te maken (small 16 Mb, medium 85 Mb).

Overzicht Groningen Seaports
Overzicht Groningen Seaports
Nieuwe haven en industrie
Nieuwe haven en industrie
Laatst gewijzigd:23 januari 2017 14:53

Meer nieuws