Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Farmaceutisch onderzoek is sterk en innovatief 

16 december 2004

Het farmaceutisch onderzoek aan de Universiteit Utrecht en de Rijksuniversiteit Groningen is van hoge kwaliteit en heeft een sterk inovatief karakter, wordt internationaal zeer gewaardeerd en heeft een hoge maatschappelijke relevantie. Dat is de conclusie van de beoordelingscommissie van de Quality Assurance Netherlands Universities (QANU). Deze commissie bestond uit toponderzoekers uit de VS, Groot-Brittanië, Frankrijk, Denemarken en Duitsland.

In het rapport van de commissie kunt u de uitkomsten van het onderzoek lezen.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:06

Meer nieuws

 • 21 september 2018

  Heike Kamerlingh Onnes-leerstoel en Rudi Drent-leerstoel voor Groningse professoren

  Twee hoogleraren aan de Groningse Faculty of Science and Engineering worden geëerd met een vernoemde leerstoel vanwege hun opmerkelijke, internationaal erkende bijdragen aan de wetenschap. Aan prof.dr. Bart van Wees wordt de Heike Kamerlingh Onnes-leerstoel...

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...