TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumOver onsNieuws

Nieuwe cursusronde Talencentrum: zomer 2018

14 mei 2018

Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt in de zomer van 2018 (mei t/m augustus) weer cursussen aan: Nederlands voor anderstaligen, Nederlands voor moedertaalsprekers, Engels, Duits en Spaans. Klik op de onderstaande links voor meer informatie!

Spreekuur

Voor veel cursussen kunt u zich direct online inschrijven, maar omdat wij het belangrijk vinden dat u zich inschrijft voor een cursus op het juiste niveau raden we u dringend aan het spreekuur te bezoeken voor u zich inschrijft. Tijdens een kort gesprek wordt uw startniveau en eventueel de intensiteit van uw cursus geadviseerd.

Beginnerscursussen Nederlands voor nieuwe RUG-studenten en personeel

Let op: voor bachelor- en masterstudenten, PhD's en postdocs van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) bestaan speciale beginnerscursussen Nederlands. Deze cursussen worden deels of volledig vergoed door de Universiteit! Meer informatie over het rooster en de inschrijving voor beginnerscursussen Nederlands voor nieuwe studenten en personeel

Laatst gewijzigd:15 mei 2018 11:18
printOok beschikbaar in het: English