Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Godgeleerdheid en GodsdienstwetenschapOnderwijs

College- en Tentamenrooster

De Faculteit GGW werkt met het roosterprogramma Syllabus. Via de onderstaande links kan rechtstreeks in de roosterdatabase worden gekeken. Dit levert altijd de meest actuele stand van zaken op.

Invoerfouten kunnen niet altijd voorkómen worden, dus altijd vóórkomen. Daarom het verzoek om bij vragen of suggesties de roostercoördinator te mailen. Dank vooraf!

2018-2019

Het rooster zal per 1-8 definitief worden. Dit houdt niet in dat er zich geen wijzigingen meer kunnen voordoen; wel dat studenten die zich hebben ingeschreven voor een module van iedere mutatie bericht zullen ontvangen per email.

NB: schrijf nooit roosteringen over in een papieren agenda!

Roostergenerator (programma's, modulen, tentamens)

Andere manieren om het rooster te raadplegen

Rooster opnemen in de elektronische agenda

Dynamisch: Als je in de roostergenerator een rooster hebt samengesteld staat er in het blauw, onder de weeknummers, "iCal". Hiervan kun je de URL kopieren (rechtermuisknopje op iCal, en dan de link kopieren), en deze URL kun je invoeren in de Google agenda (Add by URL). Deze functionaliteit werkt het best voor studieprogramma's; modulen moeten een voor een. Docenten kunnen hun persoonlijk rooster downloaden op het intranet.

NB: tijdsvakken ingevoerd op deze manier worden niet geblokt voor andere afspraken!

Statisch: download deze Icalfile en laad deze in (importeren).

NB wijzigingen worden alleen verwerkt als je opnieuw een Icalfile inlaadt!

Zalen

Zalenboek -- Kies zalen die beginnen met OBS38 (colleges en tentamens, NB: losse boekingen die in het zalenboek bij de Receptie zijn ingeschreven zijn hier niet zichtbaar)

Zalenboek -- alle zalen ineens per week/dag (colleges en tentamens, NB: losse boekingen die in het zalenboek bij de Receptie zijn ingeschreven zijn hier niet zichtbaar)

Laatst gewijzigd:25 juli 2018 17:07
printView this page in: English