Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Ruimtelijke WetenschappenOnderwijsStudiegids

Matching bij FRW

Als je je voor het studiejaar 2019/2020 aan wilt melden voor een opleiding zonder numerus fixus in het hoger onderwijs , moet je dat vóór 1 mei doen. Dat is wettelijk vastgelegd. Vervolgens heb je recht op een zogeheten matchingsactiviteit. Bij zo’n activiteit kun je checken of jij en de studie bij elkaar passen.

Aanmelding voor 1 mei

Matching is een procedure voor eerstejaars studenten die aan een bachelor willen beginnen. Als je je voor 1 mei aanmeldt in Studielink voor een bachelor bij Ruimtelijke Wetenschappen hoef je geen machtingsactiviteit te doen. Dat is een wettelijke vereiste. Je hebt wel het recht op een matchingsactiviteit wanneer je je hebt aangemeld. Tijdens een matchingsactiviteit kan je erachter komen of de studie goed bij je past. De Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen biedt daarom de mogelijkheid om een matching opdracht te maken, maar dit is dus niet verplicht wanneer je je voor 1 mei aanmeldt. Je kunt hier zelf voor kiezen. Als je dit graag wilt kan je contact opnemen met de afdeling studieadvies van FRW via study.advice.fss@rug.nl.

Aanmelding na 1 mei

Matching is een procedure voor eerstejaars studenten die aan een bachelor willen beginnen. Als je je voor 1 mei aanmeldt in Studielink voor een bachelor bij Ruimtelijke Wetenschappen hoef je geen machtingsactiviteit te doen. Wanneer je je na 1 mei aanmeldt, moet je echter verplicht een matching opdracht uit te voeren. Om toegelaten te worden tot het programma (en je voldoet aan alle andere eisen) moet je deze opdracht voor 1 augustus 2019 inleveren.

Wanneer je je in studielink na 1 mei 2019 hebt aangemeld voor een bachelor bij FRW, stuur dan email naar de afdeling studieadvies van FRW via study.advice.fss@rug.nl. Je krijgt dan meer informatie over de opdracht.

Na 1 augustus 2019 kan je niet meer worden toegelaten tot het programma en heeft het dus geen zin om je nog aan te melden.

Wanneer je een internationale vooropleiding hebt kan je na 1 mei niet meer worden toegelaten.

Meer informatie

Laatst gewijzigd:01 februari 2019 13:00
printView this page in: English