Skip to ContentSkip to Navigation
EducationMaster's

Masterdag

Bezoek de masteropleidingen van de RUG

Kom naar de Masterdag: ontmoet de docenten en studenten van de Groningse masteropleidingen, kijk rond in de facultaire gebouwen, collegezalen of laboratoria en geniet van de stad Groningen.

De RUG is verkozen tot de beste brede masteruniversiteit, met maar liefst 18 programma's die door Keuzegids zijn gelabeld als Topopleiding. Kies uit een van de 120+ masteropleidingen of een van onze pre-masters.

Aanmelding

Wat kan je verwachten van de Masterdag?

Tijdens de Masterdag promoten we onze masteropleidingen op locatie, zodat jij kunt ontdekken welke master het beste bij je past. Elke faculteit stelt zijn eigen masterdagprogramma samen.

Tijdens de Masterdag maak je uitgebreid kennis met alle belangrijke aspecten van een opleiding. Je krijgt bijvoorbeeld de kans om presentaties en workshops bij te wonen van onze (pre-)master opleidingen, maakt kennis met de medewerkers en studenten van de master die met plezier al je vragen beantwoorden en verzamelt informatie over toelating en inschrijving. Uiteraard maak je ook alvast kennis met de stad Groningen en onze universiteit!

Je kunt hier alvast je eigen brochure samenstellen. En hier vind je alle reisinformatie die je nodig hebt tijdens de Masterdag.


testimonial

"Na het behalen van mijn bachelordiploma in Groningen was ik benieuwd naar de mogelijkheden die de universiteit biedt op masterniveau. Ik vond verschillende Rechtenstudies interessant, maar wist niet welke ik moest kiezen. Door tijdens de Masterdag te praten met docenten en studenten over carrièremogelijkheden en onderzoeksgebieden, heb ik uiteindelijk de masteropleiding kunnen kiezen die het beste bij me past."

- Asmo Esser, 24, Master of European and Economic Law


Vragen?

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie via 050-3639011 of studiekiezers@rug.nl.

Laatst gewijzigd:29 april 2019 14:09
printView this page in: English