Skip to ContentSkip to Navigation
Education Honours College Why the Honours college?

Waarom het Honours College?

Ben jij een student die graag initiatief toont en zijn talent wil ontwikkelen? Dan kun je in aanmerking komen voor een plaats in één van de Honoursprogramma's van de Rijksuniversiteit Groningen.

Het Bachelor's Honoursprogramma is speciaal ontwikkeld voor studenten die meer uit hun studietijd willen halen. Het is een extra programma van 45 ECTS dat je naast je reguliere bacheloropleiding volgt en waarvoor je geen extra collegegeld hoeft te betalen. Het programma duurt twee en een half jaar, waarin verdieping binnen je eigen programma en verbreding door een bredere kijk centraal staan. Een interdisciplinaire benadering is daarbij belangrijk. Je werkt samen met studenten van alle faculteiten en wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken worden vanuit verschillende disciplines belicht.

Het Engelstalige Master's Honoursprogramma is speciaal ontwikkeld voor studenten die meer uit hun studietijd willen halen. Het is een extra programma van 15 ECTS dat je naast je reguliere masteropleiding volgt. Het eenjarige programma heeft een interdisciplinair karakter, waarin je kennis gaat maken met diverse aspecten van leiderschap.

Laatst gewijzigd:13 december 2018 12:01
printView this page in: English