Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsHonours College

Warm welkom nieuwe Honours bachelorstudenten

02 april 2015

Gisteravond, 1 april 2015, vond de Welcoming Ceremony voor nieuwe bachelorstudenten van het Honours programma plaats in de Aula van het Academiegebouw.

Meer dan 380 studenten waren aanwezig bij deze feestelijke opening, verdeeld over de Aula en Senaatskamer waar een livestream te volgen was. De studenten kregen speeches van de decaan van het Honours College prof. mr. dr. Hanny Elzinga, de Rector Magnificus van de universiteit prof. dr. Elmer Sterken en de gastspreker Monique Ansink die op een interactieve manier vertelde over de groei van haar bedrijf tot mini-multinationaal niveau.

Ook kregen studenten de mogelijkheid om een naam voor dit cohort te kiezen via een mobiel stemsysteem, waarbij de meerderheid voor 'Spinoza' koos. Hierna werd een groepsfoto gemaakt, wat betekende dat er 380 studenten opeengepakt in de overvolle Aula stonden. Tot slot werd de avond afgesloten met een informele borrel waarbij studenten, medewerkers en coördinatoren elkaar konden ontmoeten. Het Honours College kijkt terug op een zeer geslaagde avond!

Meer informatie

Het Honours bachelor programma is een extra programma van 45 ECTS dat naast het reguliere programma wordt gevolgd. Tijdens de 2,5 jaar dat het programma duurt staan verdieping en verbreding centraal, en worden wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken vanuit verschillende disciplines bekeken. Meer informatie over het Honours bachelorprogramma

Laatst gewijzigd:31 maart 2016 14:16
printView this page in: English

Meer nieuws