OnderwijsOpleidingenHonours College

Netherlands - Asia Summer School

09 maart 2015

Voor de prestigieuze Netherlands - Asia Summer School zijn jaar acht studenten van de Rijksuniversiteit Groningen geselecteerd, waarvan er vijf afkomstig zijn uit het bachelorprogramma van het Honours College. Het Honours College is zeer trots en feliciteert de studenten die geselecteerd zijn. Wij wensen ze veel succes en plezier!

De NAHSS verzorgt een honoursprogramma dat excellente bachelorstudenten van alle Nederlandse universiteiten en uit alle disciplines de kans geeft Azië te ervaren in een zomerprogramma met academische, business en culturele aspecten. De deelnemers ervaren zo met eigen ogen de dynamiek van en kansen voor Nederland in Azië, waarmee de NAHSS probeert niet alleen het belang van Azië voor Nederland te benadrukken, maar ook hoopt zo de verdere (academische) carrière van studenten te beïnvloeden op een Azië-georiënteerde manier.

Laatst gewijzigd:20 maart 2017 15:12
printOok beschikbaar in het: English