Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsOpleidingenHonours College

Netherlands - Asia Summer School

09 maart 2015

Voor de prestigieuze Netherlands - Asia Summer School zijn jaar acht studenten van de Rijksuniversiteit Groningen geselecteerd, waarvan er vijf afkomstig zijn uit het bachelorprogramma van het Honours College. Het Honours College is zeer trots en feliciteert de studenten die geselecteerd zijn. Wij wensen ze veel succes en plezier!

De NAHSS verzorgt een honoursprogramma dat excellente bachelorstudenten van alle Nederlandse universiteiten en uit alle disciplines de kans geeft Azië te ervaren in een zomerprogramma met academische, business en culturele aspecten. De deelnemers ervaren zo met eigen ogen de dynamiek van en kansen voor Nederland in Azië, waarmee de NAHSS probeert niet alleen het belang van Azië voor Nederland te benadrukken, maar ook hoopt zo de verdere (academische) carrière van studenten te beïnvloeden op een Azië-georiënteerde manier.

Laatst gewijzigd:20 maart 2017 15:12

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...