Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsOpleidingenHonours College

Master Your Excellent Talent event groot succes

06 maart 2015
Master Your Excellent Talent

Op 5 maart vond het Master Your Excellent Talent event plaats, waar meer dan 250 geïnteresseerde studenten informatie kregen over de Research en Honours masters van de Rijksuniversiteit Groningen.

Tijdens de avond waren er presentaties van de decaan van de Graduate Schools, prof. dr. Lou de Leij, en de decaan van het Honours College, prof. dr. Hanny Elzinga. Vervolgens vonden er verschillende speed date rondes plaats waarbij men in contact kwam met Research Master, PhD en Honours Master studenten. De avond werd afgesloten met een informele borrel.

Het Master Your Excellent Talent werd voor de tweede keer georganiseerd en is bedoeld als voorloper voor Master Your Talent. Studenten krijgen tijdens MYET algemene informatie over de Research en Honours masters, waarna ze tijdens Master Your Talent meer facultaire informatie over desbetreffende opleiding kunnen opvragen.

Meer informatie:

Research Master programma’s

Honours Master programma

Honours High Tech System and Materials Master programma

Laatst gewijzigd:15 maart 2016 13:14

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...