OnderwijsOpleidingenHonours College

Bezoek het Petrus Camper Festival

Wat doen studenten van het Honours College van de Rijksuniversiteit? Ontdek het op het Petrus Camper Festival in het Academiegebouw!
06 juni 2017

Het Petrus Camper Festival wordt georganiseerd door derdejaars bachelorstudenten van het Honours College. Tijdens deze middag delen honoursstudenten hun ervaringen en tonen ze de resultaten van onderzoek dat ze gedaan hebben. Door middel van een scala aan interessante en interactieve activiteiten worden wetenschappelijke en maatschappelijke problemen vanuit verschillende invalshoeken belicht en vertaald naar een visie voor de toekomst.

Test je kennis over technologieën, bezoek Rome, doe mee aan de ‘opruim expeditie’ of speel een quiz over duurzaamheid. Neem deel aan een rondleiding in het Academiegebouw of kijk naar interessante presentaties en video’s. Iedereen is welkom op het Festival!

Kijk voor meer informatie op www.rug.nl/honours/pcf

Bezoek het Petrus Camper Festival!
Laatst gewijzigd:20 juni 2017 09:59
printOok beschikbaar in het: English