Skip to ContentSkip to Navigation
Education Programmes Other study opportunities Groningen Academy for Radiation Protection Radiation protection

Routebeschrijving AMD

Rijksuniversiteit Groningen

De afdeling Arbo, Milieu en Duurzaamheid is gevestigd in de Visserstraat 49, het Bureau Vertrouwenspersoon op 47. Op deze pagina geven we de volgende routebeschrijvingen vanaf het centraal station:

Verder treft u hier aan een beschrijving aan van de looproute vanaf de dichtsbijzijnde parkeergarage aan de Ossenmarkt naar de afdeling Arbo, Milieu en Duurzaamheid.

Zie verder de webpagina Overzicht van route- en vervoersinformatie.

Te voet of op de fiets

De afdeling Arbo, Milieu en Duurzaamheid ligt op loopafstand van het centraal station. Het is ongeveer 15 minuten lopen. Op het Centraal station kunt u desgewenst een fiets huren. De route is gemakkelijk te vinden. Zie voor de duidelijkheid het kaartje hieronder.

Als u met de rug naar het station staat ziet u in het water het Groninger museum. U gaat over de brug langs het museum en loopt of fietst alsmaar rechtdoor. U steekt het Zuiderdiep over en gaat verder rechtdoor, de Folkingestraat in, richting het centrum. Deze volgt u tot de Vismarkt . U loopt of fietst ook hier rechtdoor, voorbij het Broerplein met het Academiegebouw, totdat u aan uw linkerzijde de Visserstraat bereikt. Hier slaat u linksaf. De ingang van de afdeling Arbo, Milieu en Duurzaamheidziet u aan uw rechterhand op nummer 49. Het Bureau Vertrouwenspersoon bevindt zich op nummer 47.

Route

Met de bus

Er gaan ook een groot aantal buslijnen richting het Broerplein. Een aantal lijnen hebben een halte op de Grote Markt en een tweetal buslijnen hebben een halte bij de A-kerk. Voor informatie over de bustijden van de betreffende lijnen, zie www.qbuzz.nl of www.9292ov.nl.

Route vanaf halte Grote Markt

De bus stopt vlak bij de Martinitoren. Vanaf hier kunt u langs ABN-AMRO en Jumbo de route naar de afdeling Arbo, Milieu en Duurzaamheid volgen, zoals aangegeven op het kaartje hieronder.

Route

Route vanaf halte A-kerk

De halte A-kerk bevindt zich links van de A-kerk. U kunt vanaf hier de op het kaartje aangegeven route volgen.

Route

Met de taxi

Geef als adres op:

  • afdeling Arbo, Milieu en Duurzaamheid, Visserstraat 47-49
Looproute vanaf parkeergarage Ossenmarkt

De parkeergarage Ossenmarkt is de dichtsbijzijnde parkeergarage. Vanaf de parkeergarage komt u bij de AMD via de volgende route.

Steek de dichtsbijzijnde brug over en sla rechts af langs het water. Dan eerste straat links (Oude Kijk in 't Jatstraat) en vervolgens tweede straat rechts (Visserstraat). De afdeling Arbo, Milieu en Duurzaamheid en het Bureau Vertrouwenspersoon vindt u vervolgens aan uw rechterzijde op nummer 49 respectievelijk 47.

Route

Laatst gewijzigd:07 februari 2019 13:52