EducationBachelor'sOpen days and introduction

Voorlichtingsactiviteiten voor studiekiezers

Ouderejaarsstudenten zeggen vaak dat een bezoek aan een voorlichtingsevenement doorslaggevend is geweest voor hun studiekeuze. Je krijgt informatie uit de eerste hand, kunt specifieke vragen stellen, proeft de sfeer en je leert alvast mensen kennen met wie je straks misschien studeert. Wellicht bevind je je nog in de fase van het oriënteren en rondkijken. Het kan ook zijn dat je al een stuk verder bent en graag meer informatie wilt over een of twee studies. Of je twijfelt nog tussen biologie en farmacie of tussen Utrecht en Groningen.
De Rijksuniversiteit Groningen biedt daarom verschillende voorlichtingsevenementen aan.

Hieronder zijn alle reeds geplande voorlichtingsevenementen te vinden. Specifieke informatie over één van de voorlichtingsevenementen vind je door op het evenement te klikken.

Voorlichting

Korte omschrijving

4 en 5 oktober 2019 Onderwijsbeurs Noordoost De RUG staat op de Onderwijsbeurs Noordoost in de IJsselhallen in Zwolle.
najaar 2019 Een dag student (diverse data) Proefstuderen voor 6 vwo-leerlingen en hbo1-studenten.
november 2019 Webklassen Een webklas is een door de RUG gemaakte cursus in de Student Portal (een elektronische leeromgeving) voor scholieren uit 5 en 6 vwo en uit 1 hbo.
8 november 2019 Bachelor Open Dag Open dag voor studiekiezers die informatie willen over de bacheloropleidingen van de RUG.
18 t/m 22 november 2019 Masterweek Mastervoorlichting op de faculteiten.
23 november 2019 Voorlichtingsdag voor ouders van aankomende studenten Voorlichtingsdag voor ouders van scholieren (5 en 6 vwo) die overwegen aan de Rijksuniversiteit Groningen te gaan studeren.
31 januari 2020 Bachelor Open Dag Open dag voor studiekiezers die informatie willen over de bacheloropleidingen van de RUG.
voorjaar 2020 Een dag student (diverse data) Proefstuderen voor 6 vwo-leerlingen en hbo1-studenten.
27 maart 2020 Masterdag Mastervoorlichting op de faculteiten.
31 maart t/m 9 april 2020 College Carrousel Kennismaken met de universiteit voor 4 vwo-klassen.
18 april 2020 Bachelor Open Dag Open dag voor studiekiezers die informatie willen over de bacheloropleidingen van de RUG.

Aanmelden

Als je van plan bent (een van) deze voorlichtingsevenementen te bezoeken, meld je dan aan via de betreffende site.

Laatst gewijzigd:25 juni 2019 12:03
printView this page in: English