EducationBachelor'sOpen days and introduction

Voorlichtingsactiviteiten voor studiekiezers

Ouderejaarsstudenten zeggen vaak dat een bezoek aan een voorlichtingsevenement doorslaggevend is geweest voor hun studiekeuze. Je krijgt informatie uit de eerste hand, kunt specifieke vragen stellen, proeft de sfeer en je leert alvast mensen kennen met wie je straks misschien studeert. Wellicht bevind je je nog in de fase van het oriënteren en rondkijken. Het kan ook zijn dat je al een stuk verder bent en graag meer informatie wilt over een of twee studies. Of je twijfelt nog tussen biologie en farmacie of tussen Utrecht en Groningen.
De Rijksuniversiteit Groningen biedt daarom verschillende voorlichtingsevenementen aan.

Hieronder zijn alle reeds geplande voorlichtingsevenementen te vinden. Specifieke informatie over één van de voorlichtingsevenementen vind je door op het evenement te klikken.

Voorlichting

Korte omschrijving

31 januari 2020 Bachelor Open Dag Open dag voor studiekiezers die informatie willen over de bacheloropleidingen van de RUG.
februari 2020 Webklassen Een webklas is een door de RUG gemaakte cursus in de Student Portal (een elektronische leeromgeving) voor scholieren uit 5 en 6 vwo en uit 1 hbo.
voorjaar 2020 Een dag student (diverse data) Proefstuderen voor 6 vwo-leerlingen en hbo1-studenten.
27 maart 2020 Masterdag Mastervoorlichting op de faculteiten.
31 maart t/m 9 april 2020 College Carrousel Kennismaken met de universiteit voor 4 vwo-klassen.
18 april 2020 Bachelor Open Dag Open dag voor studiekiezers die informatie willen over de bacheloropleidingen van de RUG.
oktober 2020 Webklassen Een webklas is een door de RUG gemaakte cursus in de Student Portal (een elektronische leeromgeving) voor scholieren uit 5 en 6 vwo en uit 1 hbo.

Aanmelden

Als je van plan bent (een van) deze voorlichtingsevenementen te bezoeken, meld je dan aan via de betreffende site.

Laatst gewijzigd:03 december 2019 11:46
printView this page in: English