Skip to ContentSkip to Navigation
AlumniNieuws

Worldwide Newsletter Winter 2016 is uit

20 december 2016

De Nobelprijs voor Ben Feringa in beeld; Kerst en de betekenis van kerkmuziek; een interview met EBF bursaal Samiksha Ghimire. Dat, en veel meer, leest u in de wintereditie van de Worldwide Newsletter .

De Rijksuniversiteit Groningen blijft graag in contact met haar studenten, alumni en partners over de hele wereld. Daarom geven wij de Worldwide Newsletter uit, onze Engelstalige nieuwsbrief met informatie van en over de universiteit. De Worldwide Newsletter verschijnt elk kwartaal en wordt verstuurd naar internationale alumni, partners en vrienden.

> Schrijf je hier in
> Newsletter archief

Laatst gewijzigd:11 juli 2018 14:14

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...