Skip to ContentSkip to Navigation
AlumniNieuws

Allerlaatste kans om uw mail te migreren

14 januari 2014

Gebruikers van webmail.rug.nl hadden tot 31 december 2013 de mogelijkheid hun mailarchief te migreren naar hun nieuwe account op googleapps.rug.nl . De toegang tot webmail.rug.nl is inmiddels gesloten.

Hebt u uw mailarchief nog niet gemigreerd, dan op hebt u op 22 en op 23 januari 2014 de aller-, aller- , allerlaatste kansdit alsnog te doen. Daarna is webmail.rug.nl definitief geslote n en worden alle mailarchieven op deze server verwijderd.

U kunt zelf eenvoudig uw mailarchief migreren met de migratietool.

Lees hier meer over Google Apps for Education.

Laatst gewijzigd:21 december 2017 15:40

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...