Alumni

Webinar Christiaan Triebert over investigating journalism (op uitnodiging van alumniclub t Gooi)

Wanneer:do 14-05-2020 20:00 - 22:00
Waar:online

Gratis webinar Christiaan Triebert (Pulitzerprijs 2020, Alumnus van het Jaar 2018, Innovation Award Europese Persprijs 2017) over investigating journalism. Met de mogelijkheid om vragen te stellen.
Aanmelden via: https://www.eventbrite.nl/e/christiaan-triebert-live-on-tickets-103218828294

Oorspronkelijk zou Christiaan Triebert - visueel onderzoeksjournalist bij Bellingcat en The New York Times en Alumnus van het Jaar 2018 - te gast zijn op de alumnibijeenkomst in t Gooi. Op 14 mei, via een live videoverbinding. Die bijeenkomst moest worden afgelast. Maar het bestuur van de Gooische alumniclub besloot van de nood een deugd te maken: waarom niet alle alumni de mogelijkheid bieden het webinar van Triebert online bij te wonen?

Wil je alles weten over hoe een hedendaags onderzoeksjournalist te werk gaat en gebruik maakt van moderne openbare informatiebronnen zoals satellietbeelden en social media? Meld je dan via deze link aan voor het gratis webinar 'Christiaan Triebert Live'. Er is de mogelijkheid om vragen te stellen. Op de aanmeldpagina lees je er meer over.

Christiaan en de Gooische alumniclub steunen het project Crowdfunding tegen Corona van harte. Vandaar dat ze twintig alumni die aan dit project doneren de mogelijkheid bieden online na te praten met Christiaan.