Lezing bijeenkomst Alumnikring Den Haag & Rotterdam

Prof. mr. dr. Michel Vols, adjunct hoogleraar Openbare orderecht RUG

Datum: 11 juni 2018
Locatie: Millenium Tower, Weena 686, 3012CN Rotterdam

Prof. Vols is als onderzoeker actief binnen het Centrum voor Openbare Orde en Veiligheid ( COOV ). Hij verricht onderzoek naar handhaving van de openbare orde en de aanpak van overlast.

In 2015 verkreeg Vols een VENI-subsidie. Voor zijn wetenschappelijk werk ontving Vols in 2016 zowel de Gratama Wetenschapsprijs als het Nicolaas Mulerius Stipendium. Vols is in 2016 benoemd als lid van de Young Academy Groningen,  " the club for the University’s most talented, enthusiastic and ambitious young researchers ".

Hij is als research associate verbonden aan de Birmingham City University en was visiting scholar aan de Universiteit Gent, Bristol University, de University of Puerto Rico, de University of Cape Town en de Bar Ilan University (Tel Aviv).

Voor zijn weblogs kijk op: http://www.openbareorderecht.nl/

Aanmelden kan via de Eventbrite link en kan tot 2 juni 2018.

Voorlopig programma

17.00 Ontvangst bij Hal Investments