Alumni bijeenkomst Brussel

Wanneer:wo 10-10-2018 17:00 - 21:00
Waar:Edificio - Bibliotheek Solvay, 137 Rue Belliard, Brussel

De alumnikring Brussel brengt u op de mooiste locaties in Brussel. Dit keer ontmoeten alumni van de Rijksuniversiteit Groningen elkaar in de historische bibliotheek de Solvay, midden in het hartje Brussel.

Deze bijeenkomst werd in samenwerking met de provincie Drenthe op 10 oktober voor een kleine groep alumni georganiseerd. De voorzitter van het alumni committee, Jan Molema, heeft samen met Jori de Goffau and Dominik Flikweert de aanwezigen welkom geheten. Vervolgens werd Welmoed Neijmeijer, actief alumni committee lid, bedankt voor haar onzet de afgelopen jaren. Neijmeijer is dit jaar afgetreden als actief lid van de alumnikring Brussel.

Het was een krachtig programma met twee sprekers van de Rijksuniversiteit Groningen. De nieuwe student assessor Kathelijne de Vrijer vertelde op deze avond over het effect van de internationalisering van de Rijksuniversiteit Groningen op de regio Groningen en Noord Nederland. Voor deze bijeenkomst was er hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen, prof dr Catrinus Jepma, uitgenodigd. De heer Jepma gaf een gastlezing over trends in de EU energietransitie'.

Aansluitend aan de bijeenkomst waren RUG alumni van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Top Dutch Festival, dit jaar georganiseerd door de gemeente Drenthe. Het was weer een bruisende bijeenkomst, waarbij alumni contact konden maken met burgemeesters uit Noord Nederland, wethouders en experts op het gebied van internationalisering, ondernemerschap en veel meer.

Om op de hoogte te worden gehouden over bijeenkomsten in deze regio kun je je via onderstaand formulier aanmelden.

printView this page in: English