Skip to ContentSkip to Navigation
Alumni

Bijeenkomst Alumnikring Kennemerland, Amstelveen

Wanneer:do 15-11-2018 18:00 - 21:00
Waar:Hoofdkantoor KPMG Amstelveen, Laan van Langerhuize 1, Amstelveen

Met veel genoegen nodigen wij je uit voor de bijeenkomst voor alumni van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) op donderdag 15 november 2018 vanaf 18.00 uur op het hoofdkantoor van KPMG in Amstelveen. De avond staat deze keer in het teken van de robotisering: is mijn functie straks nog wel nodig? Je wordt ontvangen door Peter Laan, partner KPMG Advisory en RUG alumnus, van de kring Kennemerland.

De eerste gastspreker is RUG hoogleraar Ming Cao: ‘Spreeuwen en mieren presteren met minimaal denkvermogen, iets wat voor de slimste robots te ingewikkeld is: functioneren als een collectief’. Daarom spiekt hoogleraar Ming Cao graag bij de natuur.

Daarna neemt Joris Juttmann, partner KPMG Advisory, je verder mee in de wereld van robotics. Hij laat je onder meer zien welke enorme invloed de introductie van robots op de uitvoering van allerlei bedrijfsprocessen heeft gehad en wat ons in de komende jaren te wachten staat.

Aanmelden?
Je kunt je tot 8 november aanmelden via onderstaande button. Je wordt dan doorgeleid naar eventbrite.Tot donderdag 15 november 2018!

Met vriendelijke groet,

Alumnikring Kennemerland

Han van den Bos, Jacqueline Dorhout, Marius van Huijstee, Philip Houben, Ties Tiessen en Albertine Zoetmulder

Programma

18.00 uur    Ontvangst

18.30 uur    Welkom door Peter Laan

18.35 uur    Biomimetic robots: Nature has the Answer - Professor Ming Cao, RUG

19.10 uur    Robotics -  Joris Juttmann, Partner van KPMG Advisory

19.40 uur    Borrel & Walking diner - Meet & Match Alumnikring Kennemerland

21.00 uur    Einde