Skip to ContentSkip to Navigation
Alumni

Bijeenkomst Jonge Alumni Netwerk

Wanneer:ma 18-09-2017 19:00 - 22:00
Waar:Van Swinderen Huys, Oude Boteringestraat 19, Groningen


Op 18 september vond de bijeenkomst van het Jonge Alumni Netwerk plaats. De avond stond in het teken van onderhandelen.

Bekijk foto's van deze bijeenkomst.

Programma

19.00 Ontvangst met koffie & thee

19.30 Opening

19.45 Workshop ‘Onderhandelen - nooit meer ongemakkelijk!’

21.15 Borrel

22.00 Einde

Workshop ‘Onderhandelen - nooit meer ongemakkelijk!'

Onderhandelen wordt door velen als zeer ongemakkelijk ervaren. Veel mensen laten het er snel bij zitten en stemmen al snel toe met hetgeen wat hen aangeboden wordt. Het vermijden van de confrontatie wordt veelal gedaan, bewust en onbewust. Tijdens deze workshop van 1,5 uur kreeg je een aantal simpele stappen mee, die je kunnen helpen met het aangaan van een onderhandeling en het ontwikkelen van jouw onderhandelingsstrategie. Zodat jij in de toekomst alles uit een onderhandeling kunt halen.

Persoonlijk profiel: Hoang Nguyen
Hoang, 31 jaar jong en sportliefhebber. Sinds 2015 werkzaam bij de universiteit en daarnaast ondernemer.
In mijn missie als carrière adviseur en skills trainer streef ik ernaar om studenten en young professionals bewust te maken van hun eigen talent, expertise, persoonlijkheid en de kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Mijn expertise ligt met name in de psychologie, loopbaanbegeleiding, skills trainingen en relatiebeheer. Mijn doel is om het onderwijs beter te laten aansluiten op de arbeidsmarkt. Dit doe ik door alle stakeholders bij elkaar te brengen en door het opzetten van projecten die hen uitdaagt om goed samen te werken in interdisciplinaire en interculturele context.

Heb je vragen of wil je nadere informatie ontvangen over het Jonge Alumni Netwerk, neem dan contact op met Elise Kamphuis via uef@rug.nl of 050 363 7595.

printView this page in: English