Over onsWerken bij de RUGProspective International Staff

Welkom: introductie nieuwe medewerkers

Welkom! is het kennismakingsprogramma van de RUG voor nieuwkomers.

Welkom! nieuwe medewerkers

Het College van Bestuur vindt het van belang dat nieuwkomers aan de RUG niet alleen hun directe werk- of leeromgeving leren kennen maar ook weten waar de universiteit voor staat. Daarom organiseert de RUG vier keer per jaar een Welkom!-bijeenkomst voor nieuwe medewerkers en promotiestudenten in de vorm van een informeel ontbijt. Gedurende het ontbijt worden een aantal korte presentaties gehouden waaronder een welkomstwoord van de voorzitter van het College van Bestuur, prof.dr. Sibrand Poppema.

Wij wensen alle nieuwkomers een vruchtbaar verblijf in Groningen en hopen u te kunnen begroeten op de eerstvolgende Welkom!-bijeenkomst.

De RUG is een internationale universiteit en daarom is het programma in het Engels.

Bruinszaal, Academiegebouw, Broerstraat 5

08:15-08:30 inloop en kennismaking
08:30-09:00 gezamenlijk ontbijt en gelegenheid om te netwerken
09:00-09:50 presentaties in de Aula
09:50-10:30 (optioneel) rondleiding door het Academiegebouw

Wanneer?

Voor 2018 zijn de volgende data gereserveerd:

12 februari, 9 april, 10 september en 12 november.

Voor 2019 zijn de volgende data gereserveerd:

11 februari, 8 april, 9 september en 11 november.

Voor 2020 zijn de volgende data gereserveerd:

10 februari, 6 april, 7 september en 2 november.

Voor alle duidelijkheid

Alle faculteitsbesturen en directies van diensten vinden het waardevol dat nieuwkomers de bijeenkomst bijwonen. Er is afgesproken dat voor het bijwonen van het programma geen verlof opgenomen hoeft te worden.

Aanmelden

Nieuwkomers krijgen bericht via email maar u kunt zich nu ook aanmelden via het aanmeldformulier.

welcome@rug.nl.

Laatst gewijzigd:24 april 2018 11:41