Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWie zijn wij?Green Office Groningen

LenteKriebels schoonmaakactie

Wanneer:do 19-04-2018 12:00 - 13:00
Waar:AMD, Visserstraat 49

De lente is begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor de grote voorjaarsschoonmaak. Haal die stofzuiger uit de kast, bind je schort voor en gooi je ramen weer open. Als je dan klaar bent kun je meteen door naar buiten, want daar is de Green Office de buurt aan het opruimen!

Van 3 tot en met 21 april zijn de Lentekriebels in de Gemeente Groningen. Deze dagen staan in het teken van het gezamenlijk opruimen van afval en plastic op straat. Daarvoor kun je samen met buren of vrienden een actiegroep starten en een deel van de stad schoonmaken. Er doen elk jaar honderden mensen mee die een hoekje van de stad voor hun rekening nemen. Als Green Office zijn we ook zo’n groep aan het opzetten, waarmee we het noordwesten van de stad (tot aan het Noorderplantsoen) weer spik en span gaan maken. Wil je meedoen? Hier is alles wat je moet weten:

Wanneer? Donderdag 19 april
Hoe laat? In de lunchpauze, tussen 12:00 en 13:00
Waar? AMD (Visserstraat 49)
Wat moet je mee? Niets! Alle benodigde spullen worden door de gemeente Groningen verzorgd.

Als je mee wilt doen, stuur dan een mailtje naar greenoffice@rug.nl. Wil je meer informatie over het evenement van de gemeente, dan kun je die via deze link vinden.

Hopelijk zien we je 19 april!