Over onsOnze organisatieBestuurlijke organisatieStudentassessor

Studentassessor

Ik ben Saina Abeshzadeh, de studentassessor van het College van Bestuur (CvB) van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Voor een jaar schuif ik aan bij het CvB als adviseur en heb ik invloed op het door het College van Bestuur te bepalen beleid. De focus van de studentassessor ligt op onderwijs, studentenzaken en internationalisering.

Ik ben de tussenpersoon of bemiddelaar tussen de studenten en het College van Bestuur. Aan de ene kant ben ik de studenten stem tijdens de vergadering van het College van Bestuur en aan de andere kant informeer ik de studentengemeenschap over belangrijke dossiers van het CvB.

• 01 maart 2018

Visiting universities in the UK

Besides me, every faculty and the CIT have a student assessor as an advising members on student affairs, education and internationalization.

• 01 februari 2018

National Student Survey

The national student survey is the perfect opportunity to let the University of Groningen know what you think of your study. We use the results of the survey to improve the quality of our education. Students often do not realize how serious the university takes...

printOok beschikbaar in het: English