Over onsNieuws en agendaNieuws

RUG ontvangt Japanse ambassadeur Hiroshi Inomata

14 november 2016
De Japanse delegatie en het organisatiecomité, met vooraan in het midden Hiroshi Inomata (rechts) en Sibrand Poppema. Foto: Marcel Spanjer

De Rijksuniversiteit Groningen ontvangt vandaag de Japanse ambassadeur Hiroshi Inomata. Hij opende vanochtend het ‘Seminar on Regional Security and Cooperation in East Asia, perspectives on the role of Japan’ dat wordt georganiseerd door Globalisation Studies Groningen, het Centre for East Asian Studies en het Centre for Japan Studies van de RUG.

Meer informatie over het seminar is te vinden op de website van het Centre for East Asian Studies Groningen.

Laatst gewijzigd:15 januari 2018 12:30