Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenOpen dagen en introductie

Masterweek

Mastervoorlichting 19 t/m 23 maart 2018

Kom naar de Masterweek in Groningen. Van 19 t/m 23 maart organiseren de faculteiten op verschillende dagen mastervoorlichting op locatie.

Ontmoet de docenten en studenten van de Groningse masteropleidingen. En proef de sfeer in de facultaire gebouwen, collegezalen en laboratoria en natuurlijk in de stad Groningen.

Voor wie is de mastervoorlichting?

• studenten die hun bachelor aan een andere universiteit hebben behaald en overwegen om in Groningen een master te volgen;
  • HBO-studenten die een masteropleiding willen volgen aan de RUG;
  • RUG-studenten die zich willen oriënteren op een master;
  • en natuurlijk voor alle andere belangstellenden.

Meer informatie

Op deze website is een overzicht te vinden van alle masteropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact op met de afdeling Communicatie via 050-3639011 of studiekiezers@rug.nl.

------------------------------------------------

Careers Services

Careers advice before, during & after your degree

Contact opnemen? met Career Services via careerservices@rug.nl of volgen via Facebook en Twitter