Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenOpen dagen en introductie

Masterdag

Mastervoorlichting vrijdag 29 maart 2019

Kom naar de Masterdag in Groningen. Op 29 maart organiseren de faculteiten hun mastervoorlichting op locatie.

Ontmoet de docenten en studenten van de Groningse masteropleidingen. En proef de sfeer in de facultaire gebouwen, collegezalen en laboratoria en natuurlijk in de stad Groningen.

Voor wie is de mastervoorlichting?

• studenten die hun bachelor aan een andere universiteit hebben behaald en overwegen om in Groningen een master te volgen;
  • HBO-studenten die een masteropleiding willen volgen aan de RUG;
  • RUG-studenten die zich willen oriënteren op een master;
  • en natuurlijk voor alle andere belangstellenden.

Meer informatie

Op deze website is een overzicht te vinden van alle masteropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact op met de afdeling Communicatie via 050-3639011 of studiekiezers@rug.nl.

------------------------------------------------

In de nieuwe editie van de Keuzegids Masters krijgen 17 opleidingen van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) het label Topopleiding. Van de negen 'brede of algemene' universiteiten staat de RUG in totaal als eerste gerangschikt met 63,5 punten. Met de technische universiteiten erbij mag de RUG zich de derde (voltijds) masteruniversiteit van Nederland noemen.

Best General University
Careers Services

Careers advice before, during & after your degree

Contact opnemen? met Career Services via careerservices@rug.nl of volgen via Facebook en Twitter