Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenDag van het onderwijsDocent van het Jaar-verkiezing

Dr. J.A. Voerman - Faculteit Economie en Bedrijfskunde

Dr. J.A. Voerman

Liane Voerman studeerde van 1990 tot 1995 economie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 1996 is ze in dienst van de vakgroep Marketing en Marketing Research, eerst als promovenda en nu als docent. Haar proefschrift betrof het internationaal strategisch gedrag van kleinere bedrijven.

Voerman wil studenten de theoretische achtergronden van marketing-kwesties bijbrengen, om die kennis toe te kunnen passen in de praktijk. Ze probeert de relevantie en de lol van marketing en marketing onderzoek over te brengen. Veel studenten vinden dat ze daarin slaagt, en waarderen haar energie. Een student: ‘Mevrouw Voerman is er geweldig in geslaagd om het vak interessant te maken. Haar sheets bevatten alle nodige informatie. Bovendien was ze een uitstekende spreker. Ze presenteerde haar colleges helder en levendig. De colleges gaven het vak echt iets extra's’ Een andere student: ‘De colleges van mevrouw Voerman waren zeer interessant. Ze verklaarde de theorie heel goed door te verduidelijken hoe de tests werken, door het in eenvoudige taal uit te leggen en meer inzichtelijk te maken.’ Een derde student: ‘Ik mocht docent Voerman heel graag. Ze maakte de onderwerpen bijzonder interessant door te verwijzen naar dagelijkse problemen en situaties.

Laatst gewijzigd:20 juni 2018 10:29
printView this page in: English