Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenDag van het onderwijs

Onderwijsfestival

Na 10 jaar dezelfde opzet tijd voor iets nieuws! De jaarlijks terugkerende Dag van het Onderwijs, met de verkiezing van de Docent van het Jaar en een onderwijsseminar, is verder gegaan als Onderwijsfestival.

De nieuw opgerichte Teaching Academy Groningen organiseerde op donderdag 12 april 2018 in het Academiegebouw het Onderwijsfestival, met als doel het samenbrengen van docenten en het organiseren van de dialoog over goed onderwijs. Bezoekers konden parallelsessies bijwonen, dynamische workshops, posterpresentaties en demonstraties. Docenten en studenten deelden good practices, leerden van elkaar en deden nieuwe ideeën op. Samengevat: Leren en inspireren. Meer dan vijftig docenten en studenten vertelden over de nieuwste ontwikkelingen.

De Docent van het Jaarprijs maakt deel uit van dit Onderwijsfestival. Op basis van een voordracht en na tien mini-colleges van de genomineerde docenten maakte de jury de winnaar en de twee runners-up bekend.

Voor vragen: onderwijsfestival@rug.nl

Laatst gewijzigd:02 mei 2018 09:48