Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenDag van het onderwijs

Dag van het Onderwijs wordt Onderwijsfestival

Doe mee op 12 april 2018!
Docent van het jaar

Na 10 jaar dezelfde opzet tijd voor iets nieuws! De jaarlijks terugkerende Dag van het Onderwijs, met de verkiezing van de Docent van het Jaar en een onderwijsseminar, gaat verder als Onderwijsfestival. De nieuw opgerichte Teaching Academy Groningen organiseert op donderdag 12 april 2018 het Onderwijsfestival met als doel het samenbrengen van docenten en het organiseren van de dialoog over goed onderwijs. Bezoekers kunnen parallelsessies bijwonen, dynamische workshops, posterpresentaties en demonstraties. Voor docenten, door docenten. Een groot aantal docenten zal worden uitgenodigd om dit alles, rondom nog te kiezen thema's, vorm te geven en zo verdieping over onderwijs(innovatie) te tonen aan docenten, studenten, bestuurders en andere geïnteresseerden.

Ook de bekendmaking van de Docent van het Jaar vindt op 12 april plaats.

Het Onderwijsfestival vindt plaats in het Academiegebouw en start om 11.00 uur.

In 2017 vond de Dag van het Onderwijs plaats op woensdag 25 januari. Voor de tiende keer op rij organiseerde de universiteit de verkiezing van de Docent van het Jaar, voorafgegaan door een seminar voor medewerkers en studenten.

Laatst gewijzigd:22 januari 2018 11:45
printOok beschikbaar in het: English