Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenDag van het onderwijs

Onderwijsfestival

Na 10 jaar dezelfde opzet tijd voor iets nieuws! De jaarlijks terugkerende Dag van het Onderwijs, met de verkiezing van de Docent van het Jaar en een onderwijsseminar, gaat verder als Onderwijsfestival.

De nieuw opgerichte Teaching Academy Groningen organiseert op donderdag 12 april 2018 vanaf 11.00 uur in het Academiegebouw het Onderwijsfestival, met als doel het samenbrengen van docenten en het organiseren van de dialoog over goed onderwijs. Bezoekers kunnen parallelsessies bijwonen, dynamische workshops, posterpresentaties en demonstraties. Docenten en studenten delen good practices, leren van elkaar en doen nieuwe ideeën op. Samengevat: Leren en inspireren. Meer dan vijftig docenten en studenten vertellen over de nieuwste ontwikkelingen.

De Docent van het Jaarprijs maakt deel uit van dit Onderwijsfestival. Op basis van een voordracht en na tien mini-colleges van de genomineerde docenten maakt de jury de winnaar en de twee runners-up bekend.

De aanmelding is nu geopend voor medewerkers en studenten.

Voor vragen: onderwijsfestival@rug.nl

Laatst gewijzigd:09 april 2018 09:36