Over onsWaar vindt u onsHuisstijlBasiselementenBeeldBeeldplan Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Stijl en techniek

• Foto's hebben een professionele uitstraling.
  • Foto's zijn in kleur.
  • Foto's zijn bij voorkeur in documentairestijl . Geen gelikte, commercieel ogende fotografie. De foto's moeten een verhaal vertellen. Over de studie of de vrije tijd van een student, het werk van een docent, van een onderzoeker of andere medewerker.
  • Foto's zijn niet overduidelijk geënsceneerd, gemanipuleerd of getruukt. Speciale technieken die bijdragen aan een eerlijk en oprecht beeld mogen natuurlijk wel. Een uitzondering op de regel van de trucage vormen beelden en plaatjes die bedoeld zijn om onderdelen van de RUG binnen de huisstijl een eigen gezicht te geven.

Voor overige richtlijnen voor de profilering van een thema of een organisatie-onderdeel, zie onze website

Voorbeeld 1
Voorbeeld 2