Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Beleid en strategie Diversiteit en Inclusie

Nieuws

Initiatieven voor diversiteit en inclusie - Subsidiewinnaars aangekondigd
Geplaatst op:26 april 2024

Het Diversity & Inclusion Office biedt Grassroots initiatieven subsidies - kleine beurzen aan voor initiatieven van studenten die diversiteit, gelijkheid en inclusie aan de RUG op een innovatieve manier bevorderen. In 2024 kregen drie initiatieven een beurs.

Award om een gratis zomercursus in Californië te volgen voor studenten met migratieachtergrond
Geplaatst op:14 maart 2024

Ben of ken jij een student met een migratieachtergrond uit Afrika, Latijns-Amerika, of Azië, of Turkije? Solliciteer, of nomineer iemand, voor de ECHO Award 2024!

Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie
Geplaatst op:11 maart 2024

21 maart is de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Je bent uitgenodigd om deel te nemen aan een bijeenkomst en je ervaringen te delen!

Diversiteit en Inclusie Subsidies voor Grassroots Initiatieven
Geplaatst op:10 januari 2024

Heb jij een idee om diversiteit, inclusie, gelijkheid of saamhorigheid aan de RUG te bevorderen? Je kunt hiervoor financiering krijgen van het D&I Office! Aanvragen moeten uiterlijk 28 januari 2024 binnen zijn.

Vacature: Diversity & Inclusion Office, Adviesraad studentlid
Geplaatst op:15 december 2023

Het Diversity & Inclusion Office heeft een vacature voor studenten voor een zetel in de D&I adviesraad. Aanvragen moeten uiterlijk zondag 7 januari 2024 binnen zijn.

Paarse Vrijdag 2023
Geplaatst op:08 december 2023

Paarse Vrijdag 2023 is op 8 december! Paarse Vrijdag is een dag waarop scholen paars kleuren om te laten zien dat niemand gepest of uitgesloten mag worden om wie die is.

Diversity Week 2023
Geplaatst op:18 september 2023

Kom diversiteit met ons vieren! Op 3 oktober viert heel Nederland de Dag van de Diversiteit. Van 2 tot 6 oktober 2023 viert de RUG diversiteit! Studenten en medewerkers worden uitgenodigd om een van de vele evenementen bij te wonen die deze week plaatsvinden.

View this page in: English