Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Nieuws Nieuwsberichten

VIS-subsidie ​​aanvragen

07 november 2022

Nationaal financieringsprogramma voor Virtuele Internationale Samenwerkingsprojecten

In februari 2023 opent het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) een nieuwe aanvraagronde voor Virtuele Internationale Samenwerkingsprojecten (VIS-projecten). Dit VIS-initiatief voorziet in een financieringsregeling van 2021 tot 2024 waarmee docenten en opleidingen financiering kunnen krijgen voor het opzetten van Virtual International Cooperation-projecten. De subsidie ​​bedraagt ​​15.000 euro per project en is bedoeld om docenten of pedagogen vrij te maken voor:

● Gezamenlijke ontwikkeling of herziening van het virtuele internationale samenwerkingsproject;

● Noodzakelijke afstemming met een instelling voor hoger onderwijs in het buitenland;

● En coördinatie van het project.

In de periode van 1 tot en met 28 februari 2023 kunnen projectvoorstellen voor de tweede ronde worden ingediend bij het ministerie. Meer informatie over deze regeling is te vinden op de website van OCW.

VIS-evenement

Bent u betrokken bij of geïnteresseerd in Virtuele Internationale Samenwerkingsprojecten (VIS)? Wil je inspiratie opdoen, je vragen stellen aan de experts of even inloggen om je collega's te ontmoeten en naar hun vragen te luisteren? Doe dan mee aan het VIS online inloopuur op 14 november of 12 december!

Interne procedure RUG

Bij de RUG worden projectaanvragen voor deze regeling gecoördineerd door de Teaching Academy Groningen, in samenwerking met het Educational Support and Innovation). Dit team helpt u bij het opstellen van uw inzending en geeft u de administratieve details om uw inzending in te dienen. Aanvragen moeten formeel worden goedgekeurd door het universiteitsbestuur voordat ze worden ingediend. Mocht je interesse hebben om een ​​inzending te doen, laat het ons dan uiterlijk 16 januari weten door het RUG-intakeformulier in te vullen. We nemen dan contact met je op om je aanvraag in te vullen en op tijd in te dienen voor de ronde van februari 2023.

Contact

Neem bij interesse contact op met de talent- en subsidiecoördinator van de TAG, dr. Maaike Engels via m.c.engels rug.nl en/of de faculty funding officer van jouw faculteit. Voor inhoudelijke vragen over dit programma en/of VIS kunt u contact opnemen met Angelos Konstantinidis, via a.konstantinidis rug.nl.

Laatst gewijzigd:07 november 2022 16:26
View this page in: English

Meer nieuws

  • 18 maart 2024

    VentureLab North helpt onderzoekers op weg naar succesvolle startups

    Het is menig onderzoeker al overkomen. Tijdens het werken vraag je je opeens af: zou dit niet ontzettend nuttig zijn voor de mensen buiten mijn onderzoeksveld? Er zijn allerlei manieren om onderzoeksinzichten te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan...

  • 04 maart 2024

    Een plantaardige sensor

    In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

  • 11 december 2023

    Join the 'Language and AI' community

    As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...