Skip to ContentSkip to Navigation
Society/business Commissioning research

Samen onderzoek doen


Ik heb een onderzoeksvraag

De Rijksuniversiteit Groningen heeft een brede expertise in het opzetten van onderzoeksprojecten en -netwerken. De Wetenschapswinkels koppelen vragen van burgergroepen, maatschappelijke organisaties, overheden en instellingen aan studentenonderzoek. Industry Relations brengt bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties in contact met deskundigen binnen de RUG om duurzame samenwerkingsverbanden aan te gaan. IP & Business Development bevordert de maatschappelijke impact van RUG-onderzoek en stimuleert ondernemerschap. Expertisecentra werken graag met u samen.


Ik wil samenwerken

De Rijksuniversiteit Groningen staat midden in de maatschappij. Zij werkt volop samen met bedrijven, non-profitorganisaties, overheden, kennisinstellingen en burgers. Het doel: bijdragen aan een veerkrachtige samenleving die maatschappelijke uitdagingen aangaat. Binnen de RUG werken verschillende organisaties aan het bevorderen van externe samenwerkingsverbanden.


Ik wil investeren of bijdragen

Onderwijs en fundamenteel onderzoek zijn de motor van vooruitgang in onze samenleving. In Groningen geloven we dat wetenschap de wereld kan veranderen. U kunt daarbij helpen. 100% van uw gift gaat naar het door u gekozen onderzoek.


Ik zoek een stagiair

De RUG biedt stagebemiddelingsdiensten aan voor bedrijven en organisaties die studenten zoeken. Voor stagebemiddeling of het uitzetten van uw stagevacature en afstudeeropdracht bij studenten, kunt u terecht bij de verschillende stagecoördinatoren van de faculteiten van de Rijksuniversiteit Groningen.


Ik wil gebruik maken van de faciliteiten van de RUG

De Rijksuniversiteit Groningen heeft een uitgebreide selectie aan onderzoeksfaciliteiten waar ook u als externe partij gebruik van kunt maken, zoals zaalhuur, de geodienst en bijvoorbeeld de collectie van de universiteitsbibliotheek.


Mijn vraag zit hier niet bij

Neem contact met ons op, wij helpen u verder om het juiste antwoord op uw vraag te vinden.

Laatst gewijzigd:07 januari 2020 14:55
printView this page in: English