Skip to ContentSkip to Navigation
Society/business Center for Information Technology Research and Innovation Support Services Geodienst

Geodienst

Geodienst - spatial expertise for science and society. -
Vragen: Geodienst rug.nl

Vanwege de corona-uitbraak is de Geodienst niet te breiken via de telefoon. Onze dienstverlening verloopt op volle kracht via de mail.

Inloopspreekuur Mercator Ma 14:00-16:00 Do 10:00-11:30 in 5415.0049 (naast de CIT Servicedesk). De inloopspreekuren zijn gedurende de corona-uitbraak opgeschort.

De Geodienst is het enige organisatiebrede universitaire ruimtelijk expertisecentrum van Nederland. De Geodienst is centraal aanspreekpunt voor technologische innovatie op het gebied van toepassingen van ruimtelijke informatietechnologie (data, software, visualisatie). Multidisciplinaire specialisten op het gebied van spatial computing en Geografische Informatie Systemen (GIS) ondersteunen wetenschappelijk onderzoek met maatwerk software, analytics en visualisaties. De Geodienst levert bijdragen aan onderzoeksvoorstellen en fungeert als verbindende schakel tussen verschillende onderzoeksgroepen. Het supportteam van specialisten beantwoordt dagelijks vragen over tooling, onderzoekmethodiek of ruimtelijke data. De Geodienst zorgt voor zichtbaarheid van de wetenschap binnen en buiten de universiteit. De Geodienst voert diverse projecten uit en verzorgt onderwijs en cursussen.

To boldly geo where no one has gone before!

Agenda

Er zijn op dit moment geen evenementen die aan uw criteria voldoen.

printView this page in: EnglishFrançais