Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijven Centrum voor Informatie Technologie Nieuws

Vacature Werkplekspecialist met user data storage expertise (1,0 fte) (219315H)

22 augustus 2019

Organisatie

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) behoort tot de top van de Europese research universiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en is betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van studenten en medewerkers worden zoveel mogelijk gestimuleerd.

Centrum voor Informatie Technologie
Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de RUG is een vooraanstaand landelijk en Europees expertisecentrum op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Met circa 250 medewerkers beheert het CIT de benodigde faciliteiten en ondersteunende processen voor circa 31.000 studenten en 5.600 medewerkers. In lijn met het strategisch plan van de universiteit ligt de focus in onderwijs-IT op actief leren en op campusopleidingen. De focus in onderzoek-IT ligt op menselijke gegevens en Big Data-technologieën. Deze staan bovenop uitstekende IT-infrastructuur ter ondersteuning van personeel en studenten, inclusief bedrijfsbeheersystemen.

Met personeel en faciliteiten die van het hoogste niveau zijn, kan het CIT optreden als een enabler en innovator in onderwijs en onderzoek. Door klanten te integreren in de organisatie ontwikkelen wij onze diensten samen met mensen die ze gebruiken. De kracht van de universitaire gemeenschap wordt zo gebruikt om te innoveren en de kwaliteit in de hele organisatie te verbeteren. Dit leidt tot een universiteit met high-end IT-faciliteiten die aantrekkelijk is voor studenten en onderzoekers.

Onze kernwaarden zijn: Respect, Collegialiteit, Samen, Fun, Openheid en Commitment.

Functieomschrijving

Je bent als werkplekspecialist werkzaam binnen één van de multidisciplinaire werkplekteams. Naast een brede kennis van de werkplek, is er op dit moment extra behoefte aan kennis en ervaring met Windows user data storage. Binnen het team ben jij primair verantwoordelijk voor de Windows user data storage en het optimaliseren daarvan. Je deelt kennis en werkt samen met collega’s met gelijke of aanvullende expertise. Daarnaast wordt jouw expertise gevraagd om op andere deelterreinen binnen het werkplekteam collega’s te ondersteunen en werkzaamheden uit te voeren. Er is voldoende ruimte om je (breed) te ontwikkelen. Er ligt een sterke focus op het behalen van het teamresultaat en op de onderlinge samenwerking waarmee wegezamenlijke doelen bereiken.

Naast een boeiende baan bieden we je een werkomgeving waar plezier en collegialiteit centraal staan.

Je zult werken met omgevingen met een veelheid aan eisen. De reguliere werkplek heeft als uitgangspunten anywhere, anytime, any device. Naast de reguliere werkplekken worden werkplekken ontwikkeld en beheerd voor onderwijs (digitaal examineren) en onderzoek (research werkplek).

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau
• Aantoonbare meerjarige ervaring met Windows user data storage
• Bij voorkeur ervaring met verschillende storage systemen
• Bij voorkeur ervaring met verschillende hypervisors
• Ervaring met Active Directory management

Belangrijkste competenties
• Sterk in samenwerken
• Nieuwsgierig en gericht op ontwikkeling
• Analytisch denkvermogen
• Klantgericht

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in overeenstemming met de cao voor Nederlandse Universiteiten:

  • een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring van € 3.637,- (schaal 11) tot maximaal € 4.978,- bruto per maand bij volledige werktijd
  • een eindejaarsuitkering van 8,3% en is het mogelijk om te kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek (uitgaande van een fulltime dienstverband). Ook heeft de RUG een ruime verlofregeling
  • een fulltime aanstelling voor de periode van een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd na een positieve beoordeling.

We vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en bieden daarom goede scholingsactiviteiten.

Solliciteren
Je kunt solliciteren door middel van je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 30 augustus 2019 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

De RUG is een inclusieve organisatie: een veelzijdige werkgever voor alle groepen in de samenleving. We verwelkomen daarom een diversiteit aan perspectieven, achtergronden en kennis. Onze selectieprocedure volgt de richtlijnen van de sollicitatiecode NVP, http://kpz.nl/(...)sollicitatiecode.pdf en de Code of Conduct for the recruitment of researchers, https://euraxess.ec.europa.eu/jobs/charter/code van de Europese Commissie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie

Voor informatie kun je contact opnemen met:

  • Dhr. Phil George (gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacature), p.j.george@rug.nl

Bovenstaand(e) e-mail adres(sen) gelieve niet te gebruiken voor het reageren op de vacatures.

Reageren op deze vacature

Laatst gewijzigd:18 augustus 2020 09:47

Meer nieuws

  • 16 april 2024

    RUG ondertekent Barcelona Declaration on Open Research Information

    De Rijksuniversiteit Groningen heeft de Barcelona Declaration on Open Research Information (Verklaring Open Onderzoeksinformatie) officieel ondertekend. Dit wordt gezien als een grote stap richting verantwoordelijke onderzoeksbeoordeling en open...

  • 02 april 2024

    Vliegen op houtstof

    In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

  • 18 maart 2024

    VentureLab North helpt onderzoekers op weg naar succesvolle startups

    Het is menig onderzoeker al overkomen. Tijdens het werken vraag je je opeens af: zou dit niet ontzettend nuttig zijn voor de mensen buiten mijn onderzoeksveld? Er zijn allerlei manieren om onderzoeksinzichten te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan...