Skip to ContentSkip to Navigation
Part of University of Groningen
About Science LinX Studentassistenten

Marleen Magermans

Hoi allemaal! Mijn naam is Marleen, ik ben twintig jaar en ik ben derdejaars student Gedrag- en Neurowetenschappen, een hele interessante richting binnen Life, Science & Technology. Hierbij leer ik over verschillende processen op celniveau in de hersenen, maar ook in de rest van het lichaam.
Ik ben altijd erg geïnteresseerd in de fysiologische en neurologische processen achter verschillende keuzes van mensen in het leven. Gedurende mijn studie probeer ik hier steeds meer achter te komen. Gelukkig krijg ik tijdens mijn studie vaak te horen dat er op het vlak van Gedrag- en Neurowetenschappen nog heel veel niet bekend is. Hierdoor zal ik nooit klaar zijn met het verdiepen in alle processen en wil ik graag meewerken aan het ontrafelen van de nog onbekende processen.
Naast mijn studie vind ik het heel leuk om met vriendinnen en vrienden te zijn, te hockeyen, piano te spelen en te zeilen. Ook vind ik het geweldig om te reizen en andere culturen te zien. Ik denk dan ook dat ik niet altijd in Nederland zal blijven wonen! Voor nu is Groningen wel precies wat ik wil: een gezellige studentenstad met iedereen die ik graag wil zien dichtbij!
Dit jaar ben ik nieuw bij het Bètasteunpunt en hoop ik iedereen net zo enthousiast te maken over onbekende processen in het lichaam als ik ben! Ik kijk dus uit naar alle biologie-vragen!
Laatst gewijzigd:12 maart 2020 16:29