Skip to ContentSkip to Navigation
Part of University of Groningen
About Science LinX Het Science LinX team

Elize Boerema

Managementassistent
Elize Boerema
Elize Boerema

Je komt voor het eerst bij een activiteit van Science LinX, zoals een voorlichtingsdag of een netwerkbijeenkomst voor docenten. Voel je je welkom? Dat hangt natuurlijk af van de mensen die je ontmoet. Maar ook van dat heerlijke kopje koffie voor die onmisbare energy boost, een wegwijsbordje zodat je niet verdwaalt, en een mooie zaal waarin je een presentatie volgt.

Dit soort praktische zaken regel ik. Daarnaast doe ik allerlei secretariële taken en beheer ik de Science LinX website. Informatie helder en overzichtelijk overbrengen is mijn missie.

Het meest toffe aan mijn werk vind ik dat ik in verbinding sta met zoveel verschillende mensen: studenten, scholieren, wetenschappers, receptionisten, docenten, leveranciers en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik krijg zo de kans iedereen (een beetje) beter te leren kennen en geniet van ieders verhaal en talent. Als we er dan gezamenlijk in slagen een mooi evenement neer te zetten, is mijn dag weer goed!

Science LinX inspireert me ook in de taken die ik naast mijn werk binnen verschillende organisaties doe: evenementen organiseren en PR-materiaal ontwikkelen.

Laatst gewijzigd:11 januari 2021 15:14