Skip to ContentSkip to Navigation
Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXScience LinX nieuws

Frisse start Natuurkunde & Scheikunde

09 januari 2014

Memo aan gebruikers van het Natuurkunde & Scheikunde gebouw: voeten vegen!

De nieuwe vloer.
De nieuwe vloer.

Tijdens de kerstvakantie is de oude, versleten vloer in de hal van het gebouw vervangen door een nieuwe. Een fris en fleurig streepje in zowel de vloer als de droogloopmatten bij de ingang geven de hal een totaal nieuwe uitstraling.

Behalve lelijk was de oude vloer zo langzamerhand ook gevaarlijk, door losse tegels en losse randjes. Na afronding van de laatste werkzaamheden, deze week, is de vloer weer strak en veilig. En zo nieuw dat je er bijna niet over durft te lopen.

.
.
Laatst gewijzigd:10 juni 2015 14:56

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...