Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXScience LinX nieuws

Op naar de Hannover Messe!

25 april 2018

Zo’n zeshonderd scholieren, ook uit het Netwerk Noord scholennetwerk, deden dit jaar mee aan de Hannover Messe Challenge, het ‘grootste schoolreisje ter wereld’. Na een voorbereidingsdag aan de Universiteit Twente vertrokken ze naar Hannover.

.

Tijdens de voorbereidingsdag aan de Universiteit Twente deelt Prof. dr. Ben Feringa deelt markante ervaringen na ‘The Magic Call from Stockholm’ met 550 potentiële Nobelprijswinnaars. Die moeten eerst nog even het middelbareschooldiploma halen! (Foto UTwente)

.

Advies van prins Constantijn’s aan ‘de nieuwe generatie problemsolvers’ tijdens een paneldiscussie op de Hannover Messe: “Maak je visie concreet en probeer altijd te excelleren,  pas dan kun je een wezenlijke bijdrage leveren aan onze bèta-technologische maatschappij.”

.

De leerlingen konden zich op de Hannover Messe Challenge 2018 in maar liefst 27 zalen vergapen aan de nieuws technologische snufjes. En ze mochten er nog mee aan de slag ook!

Met dank aan Erwin van Dijk, Netwerkcoach Groningen, Friesland, Drenthe, Expertisecentrum Technasium

Laatst gewijzigd:25 april 2018 11:45