Skip to ContentSkip to Navigation
Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXScience LinX nieuws

De Science LinX Nieuwsbrief voor Juli 2016

30 juni 2016

De Science LinX nieuwsbrief is weer verschenen! Bekijk hier de nieuwsbrief voor Juli 2016.

Meld je aan om de nieuwsbrief iedere maand in je mailbox te krijgen.

Hoog bezoek voor Kanoeten | Foto NIOZ
Hoog bezoek voor Kanoeten | Foto NIOZ
Laatst gewijzigd:30 juni 2016 12:08
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 28 november 2017

  Samenwerking gemeenten bespaart geen geld

  Anders dan gedacht verlaagt samenwerking tussen gemeenten de uitgaven van gemeenten niet. Ook leidt samenwerking niet tot een meetbare verbetering van de gemeentelijke voorzieningen. Dat schrijven Maarten Allers en Tom de Greef van het Centrum voor...

 • 27 november 2017

  #PanoramaRomantica in het Groninger Museum

  Speciaal voor de aanstaande tentoonstelling De Romantiek in het Noorden en de huidige expositie Ook Romantiek in het Groninger Museum, heeft het Reality Center van de Rijksuniversiteit Groningen een virtueel panorama ontwikkeld: #PanoramaRomantica....

 • 25 november 2017

  RUG en Noordelijke Online Ondernemers lanceren Groningen Digital Business Centre

  De Rijksuniversiteit Groningen en de Noordelijke Online Ondernemers (NOO) slaan de handen ineen om de bloeiende digitale sector in Noord-Nederland uit te bouwen en te versterken. Samen lanceren zij het Groningen Digital Business Centre (GDBC), een nieuw...