Skip to ContentSkip to Navigation
Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXScience LinX nieuws

Bezoek RE: charge tijdens Eurosonic/Noorderslag

14 januari 2016
RE: charge | Foto Science LinX
RE: charge | Foto Science LinX

Tijdens muziekfestival Eurosonic/Noorderslag staat aan de Oosterkade het SummerLabb, hét lab van festivalland. Science LinX vult een deel van dit lab met een preview van de nieuwe tentoonstelling RE: charge. Hier kun je zien hoe leuk het is om groen te zijn! Meer over de tentoonstelling vind je op onze speciale RE: charge webpagina. Je kunt het laatste nieuws ook volgen via Twitter: #REchargeXPO.

Laatst gewijzigd:26 januari 2016 13:25
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...