Skip to ContentSkip to Navigation
Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXScience LinX nieuws

Bezoek RE: charge tijdens Eurosonic/Noorderslag

14 januari 2016
RE: charge | Foto Science LinX
RE: charge | Foto Science LinX

Tijdens muziekfestival Eurosonic/Noorderslag staat aan de Oosterkade het SummerLabb, hét lab van festivalland. Science LinX vult een deel van dit lab met een preview van de nieuwe tentoonstelling RE: charge. Hier kun je zien hoe leuk het is om groen te zijn! Meer over de tentoonstelling vind je op onze speciale RE: charge webpagina. Je kunt het laatste nieuws ook volgen via Twitter: #REchargeXPO.

Laatst gewijzigd:26 januari 2016 13:25

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...