Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXScience LinX nieuws

FameLab: deel je passie voor wetenschap!

15 januari 2015

FameLab, de internationale wedstrijd voor wetenschapscommunicatie voor jonge wetenschappers en ingenieurs, wordt weer georganiseerd in Nederland in 2015, met de steun van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen (KNAW). Een van de vier Nederlandse voorronden wordt georganiseerd door de Rijksuniversiteit Groningen. Deze video laat je zien wat het doel van deze wedstrijd is, en waarom je mee zou moeten doen!

Meer informatie over deelname aan deze voorronde is te vinden op onze speciale FameLab pagina. Vorig jaar organiseerde de Rijksuniversiteit Groningen ook een regionale voorronde, onderdeel van de eerste Benelux FameLab competitie. Een verslag van die voorronde vind je op de Science LinX website.

Laatst gewijzigd:15 februari 2018 13:46
printOok beschikbaar in het: English