Skip to ContentSkip to Navigation
Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXScience LinX nieuws

FameLab: deel je passie voor wetenschap!

15 januari 2015

FameLab, de internationale wedstrijd voor wetenschapscommunicatie voor jonge wetenschappers en ingenieurs, wordt weer georganiseerd in Nederland in 2015, met de steun van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen (KNAW). Een van de vier Nederlandse voorronden wordt georganiseerd door de Rijksuniversiteit Groningen. Deze video laat je zien wat het doel van deze wedstrijd is, en waarom je mee zou moeten doen!

Meer informatie over deelname aan deze voorronde is te vinden op onze speciale FameLab pagina. Vorig jaar organiseerde de Rijksuniversiteit Groningen ook een regionale voorronde, onderdeel van de eerste Benelux FameLab competitie. Een verslag van die voorronde vind je op de Science LinX website.

Laatst gewijzigd:15 februari 2018 13:46

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.