Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXScience LinX nieuws

Kom zondag naar Zpannend Zernike!

02 oktober 2014

Zondag van 12:00 tot 17:00 is er van alles te doen op Zernike. De Rijksuniversiteit Groningen, de Hanzehogeschool, SRON en KVI-CART openen hun deuren voor het publiek tijdens Zpannend Zernike. Je kunt van alles doen, bekijken en beleven. Hier alvast een voorproefje van wat er in de Bernoulliborg is te beleven!

.

Ook dit jaar is ie er weer: de zoemende, vliegende drone! Deze keer wel veilig in het robotlab van de Bernoulliborg

.

Al eens eerder je eigen shampoo of gel gemaakt? Of is die van vorig jaar op? Geen paniek, ook deze zondag kun je die weer zelf maken. In de Bernoulliborg!

.

Wiskundigen houden van puzzelen….en knutselen.. Jij ook? Kom dan vouwen en knippen tijdens Zpannend Zernike in de Bernoulliborg!

.

Wat zeg je??? Kun je snoep groter maken?! Ja, probeer zelf maar, in de Bernoulliborg. Talenkracht laat je zien hoe dit kan! En ze doen nog allemaal andere leuke proefjes.

Laatst gewijzigd:23 december 2016 12:50