Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Videoverslag: RUG-chemicus Kees Hummelen in DebatLlab

02 oktober 2012
Kees Hummelen

Op 9 augustus deed RUG-chemicus Kees Hummelen mee aan de eerste aflevering van DebatLlab, een serie debatten over duurzaamheid in Club Ziggo, Amsterdam. Het DebatLlab is een spin-off van LowLlabs, de 'universiteit' van het Lowlands festival. Een videoverslag van het eerste debat (tussen wetenschappers en politici) staat nu online.

Laatst gewijzigd:23 december 2016 12:34