Skip to ContentSkip to Navigation
Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXScience LinX nieuws

Videoverslag: RUG-chemicus Kees Hummelen in DebatLlab

02 oktober 2012
Kees Hummelen
Kees Hummelen

Op 9 augustus deed RUG-chemicus Kees Hummelen mee aan de eerste aflevering van DebatLlab, een serie debatten over duurzaamheid in Club Ziggo, Amsterdam. Het DebatLlab is een spin-off van LowLlabs, de 'universiteit' van het Lowlands festival. Een videoverslag van het eerste debat (tussen wetenschappers en politici) staat nu online.

Laatst gewijzigd:23 december 2016 12:34

Meer nieuws

 • 22 februari 2019

  RUG gunt bouw Feringa Building aan Ballast Nedam

  De bouwkundige aanbestedingsprocedure voor de bouw van onze nieuwe Feringa Building is binnenkort afgerond: Ballast Nedam gaat het indrukwekkende gebouw voor Beta-technisch onderwijs en onderzoek bouwen op de Zernike Campus.

 • 20 februari 2019

  De ongebruikelijke erfelijkheid van telomeerlengte

  Bij de overerving van telomeerlengte spelen epigenetische effecten een belangrijke rol. Zeker een derde van de overerving is epigenetisch van aard. Dat concluderen Groninger onderzoekers, die voor het eerst een schatting van dit fenomeen konden maken...

 • 19 februari 2019

  Nanoporiën maken massaspectrometer voor eiwitten mogelijk

  RUG-onderzoekers hebben nanoporiën ontwikkeld waarmee ze direct de massa van kleine eiwitjes (peptiden) kunnen meten. Een artikel over deze ontdekking is op 19 februari jl. gepubliceerd in het tijdschrift Nature Communications.