Skip to ContentSkip to Navigation
Part of University of Groningen
Science LinX Calendar

Science excursie

Vanaf:di 03-10-2023
Tot en met:di 17-10-2023
Waar:Bernoulliborg, Groningen
Science excursie Bernoulliborg

We gaan op avontuur in de Bernoulliborg!
Ga met je klas mee op een ontdekkingsreis, waarbij je van onderzoekers leert hoe gegevens worden verzameld, verwerkt en gevisualiseerd om interessante inzichten te krijgen in hoe warmte onze gezondheid en slaap beïnvloedt. Hoe je je huis koel houdt tijdens hittegolven, en nog veel meer. Klinkt gaaf, toch?

Reserveer snel jullie plekje!
Meld je aan met jouw school om je plek te reserveren. De excursie is vooral gericht op de onderbouw van de middelbare school en duurt ongeveer 2 uur. Per tijdslot is er plaats voor één klas. Aanmelden kan tot 1 september 2023. Zorg ervoor dat jullie er snel bij zijn, want de plaatsen zijn beperkt en worden toegewezen op basis van wie zich als eerste aanmeldt.

Mis deze kans niet om te leren en te ontdekken!
Dit is een kans om de wetenschap op een speelse manier tot leven te zien komen. De Bernoulliborg biedt een unieke omgeving waar leerlingen onderzoekers kunnen ontmoeten en zelf de wetenschap in actie kunnen ervaren.
Ligt jouw school verder van Groningen vandaan? Dan zorgen wij voor het vervoer van en naar de excursie locatie. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op de Bernoulliborg voor een avontuur vol leerzame en interessante ontdekkingen!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op g.matouskova@rug.nl.De excursie wordt georganiseerd door Aletta Jacobs School of Public Health en is een onderdeel van De Europese Nacht van de Onderzoekers. Het wordt medegefinancierd door de Europese Commissie, onder het Horizon 2020 Onderzoek en Innovatie programma, grant agreement No 101060416.

logo's europese commissie en ivn natuureducatie