Skip to ContentSkip to Navigation
Part of University of Groningen
Science LinX Calendar

Expeditie NEXT

Wanneer:wo 01-05-2024 11:00 - 17:00
Waar:Zutphen, Gelderland

Alle kinderen, ouders, verzorgers en vrienden opgelet! Festival Expeditie NEXT komt op woensdag 1 mei 2024 naar Zutphen in Gelderland. De binnenstad wordt in de meivakantie ondergedompeld in de wetenschap. Er zijn proefjes, echte wetenschappelijke onderzoeken, mini-colleges en spectaculaire shows! Bekijk hier het programma

decoratieve afbeelding

Vervoer
Kom met het openbaar vervoer en reis met de Arriva-kortingsactie voor €5 naar Zutphen! Kinderen t/m 12 jaar reizen gratis. Kijk op www.arriva.nl/expeditienext voor de actievoorwaarden en bestel daar je vervoersbewijs.

Kom je op de fiets? Fietsen kunnen geparkeerd worden bij de tijdelijke fietsparkeerplekken bij de Stationsstraat, ’s Gravenhof en op de hoek van de Pelikaanstraat en de Martinetsingel. Daarnaast kun je gebruikmaken van de bestaande fietsparkeerplekken, zoals aan de stadskant van het station (NS) en op de Boompjeswal en de Paardenlaan (t.h.v. de Laarstraat).

Kom je met de auto? Reserveer dan een parkeerplaats bij Hanzehal Zutphen door een parkeerticket te bestellen (vol = vol) of parkeer op een van de andere parkeerplaatsen rondom de binnenstad.