Skip to ContentSkip to Navigation
Research Integrated Research on Energy, Environment and Society | IREES Research Local Energy Communities: Responsible Innovation Towards Sustainable Energy (CO-RISE)

Duurzaam Noord Deurningen

18 november 2013

Cogas ondersteunt de Stichting Duurzaam Noord Deurningen als kennis- en financieel partner bij het realiseren van de doelstelling van de stichting: een energieneutraal Noord Deurningen in 2020. In dit verband richt Cogas zich vooral op de gewenste realisatie van een biogasnetwerk. Wanneer het een gebied lukt met duurzame bronnen (zoals biogas) in de eigen energiebehoefte te voorzien, mag er gesproken worden van energieneutraliteit. Het unieke aan dit project is dat er alleen biogas wordt opgewekt uit mest, waar dat meestal gebeurt in combinatie met maïs....lees verder.

Bron: http://www.cogas.nl

Terug naar nieuwsoverzicht.

Laatst gewijzigd:17 november 2020 11:23

Meer nieuws

 • 13 oktober 2023

  Moniek Tromp benoemd tot Captain of Science van de Topsector Chemie

  Prof. dr. Moniek Tromp is door de minister van Economische Zaken en Klimaat benoemd tot Captain of Science van de topsector Chemie. Zij is per 1 juli 2023 de opvolger van prof. dr. ir. Bert Weckhuysen van de Universiteit Utrecht.

 • 12 september 2023

  Kunst in tijden van AI

  Leonardo Arriagada Beltran verrichtte zijn promotieonderzoek op het raakvlak van computergegenereerde kunst en kunstmatige intelligentie, een technologie die voortdurend in ontwikkeling is. Op 21 september a.s. verdedigt hij zijn proefschrift....

 • 28 augustus 2023

  Harish Vedantham en Casper van der Kooi genomineerd voor Wetenschapstalent 2023.

  Harish Vedantham en Casper van der Kooi zijn door New Scientist genomineerd voor Wetenschapstalent 2023. De verkiezing is bedoeld om jonge wetenschappers en hun onderzoek een podium te geven.