Skip to ContentSkip to Navigation
Research Integrated Research on Energy, Environment and Society | IREES Research Local Energy Communities: Responsible Innovation Towards Sustainable Energy (CO-RISE)

Duurzaam Noord Deurningen

18 november 2013

Cogas ondersteunt de Stichting Duurzaam Noord Deurningen als kennis- en financieel partner bij het realiseren van de doelstelling van de stichting: een energieneutraal Noord Deurningen in 2020. In dit verband richt Cogas zich vooral op de gewenste realisatie van een biogasnetwerk. Wanneer het een gebied lukt met duurzame bronnen (zoals biogas) in de eigen energiebehoefte te voorzien, mag er gesproken worden van energieneutraliteit. Het unieke aan dit project is dat er alleen biogas wordt opgewekt uit mest, waar dat meestal gebeurt in combinatie met maïs....lees verder.

Bron: http://www.cogas.nl

Terug naar nieuwsoverzicht.

Laatst gewijzigd:17 november 2020 11:23

Meer nieuws

 • 26 april 2023

  Koninklijke onderscheidingen voor RUG-medewerkers

  Op woensdag 26 april zijn op voordracht van de RUG twee wetenschappers koninklijk onderscheiden. Mevrouw prof.dr. K.U. Loos is benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Uit handen van burgemeester K. Schuiling ontving zij de...

 • 26 april 2023

  Cisca Wijmenga in Raad van Toezicht Hanzehogeschool

  Cisca Wijmenga treedt per 1 september 2023 toe tot de Raad van Toezicht van de Hanzehogeschool.

 • 25 april 2023

  Reactie op kamerbrief internationalisering

  Het College van Bestuur van de Rijksuniversiteit Groningen heeft kennisgenomen van de Kamerbrief internationalisering in het hoger onderwijs die Minister Dijkgraaf op vrijdag 21 april naar de Tweede Kamer stuurde.