Skip to ContentSkip to Navigation
Research GION education/research Research Promolokaal

Promolokaal

Gezocht: Nieuwsgierige leerkrachten (PO/SPO/SO/VO/SVO/MBO/HBO) uit het Noorden van het land met interesse in promotieonderzoek!

Sta jij voor de klas en zou je graag willen promoveren? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om een onderwijswetenschappelijk promotieonderzoek uit te voeren? Zou je graag in contact willen komen met mogelijke begeleiders? Meld je dan nu aan bij Promolokaal!

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stelt jaarlijks subsidies beschikbaar waarmee leraren promotieonderzoek kunnen doen. Met deze beurzen krijgen leerkrachten de kans zich verder te ontwikkelen, kan een impuls worden gegeven aan de onderwijskwaliteit van de eigen school en wordt de aansluiting tussen de onderzoek en praktijk versterkt.

De afdeling GION Onderwijs/Onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen draagt dit initiatief een bijzonder warm hart toe en wil geïnteresseerde kandidaten graag ondersteunen bij het aanvragen van een Promotiebeurs voor Leraren en heeft daarom Promolokaal opgezet. Met Promolokaal brengen we leerkrachten met interesse in promotieonderzoek in contact met wetenschappelijk onderzoekers, hun expertises en mogelijke onderzoeksprojecten die geschikt zijn voor promotieonderzoek door leerkrachten. Via het linker menu kun je de onderzoeksprojecten en profielen van onze collega’s alvast bekijken.

Het is ook mogelijk om in overleg een eigen onderzoeksvoorstel uit te werken dat aansluit bij de expertise en interesse van onze een van onderzoekers.

Voor inhoudelijke vragen over Promolokaal kan je contact opnemen met Marjolein Deunk (m.i.deunk rug.nl) of Nienke Renting (n.renting rug.nl).

Laatst gewijzigd:15 januari 2024 16:55